top of page

DINER & THEATER ARRANGEMENT
BORNE - 7 MAART 2015 - €55 pp

Wilt u op zaterdag 7 maart genieten van een heerlijk diner bij Dorset en aansluitend naar een geweldige theatervoorstelling in het Kulturhus? Dat kan! The Bluebettes staan die avond op het podium van het Kulturhus met hun theatervoorstelling Bang Bang! en restaurant Dorset serveert voorafgaand een heerlijk diner!

Arrangement

The Bluebettes ontvangen u om 17.00 uur bij restaurant Dorset aan de Grotestraat 167 in Borne, waar zij a capella een voorproefje geven op de theatershow van die avond. Zij begeleiden u naar uw tafel, waar u geniet van het Bang Bang!-theatermenu van Dorset: een voorgerecht, hoofdgerecht, 2 drankjes naar wens en onbeperkt koffie/thee met zoetigheden na. Rond 20.00 uur komen The Bluebettes u persoonlijk ophalen bij het restaurant en lopen samen met u naar het Kulturhus. U neemt plaats in de zaal, de lichten dimmen en u geniet van een knallende theateravond vol hits uit de sixties met een persoonlijke Bluebettes-touch.
 

Reserveren

Kulturhus Borne en restaurant Dorset bieden u dit arrangement aan voor €55,- per persoon. Reserveren kan via het Kulturhus o.v.v. Bang Bang!-arrangement. Wees er snel bij, want vol = vol!

 

THE BLUEBETTES

Van links naar rechts:

Maartje de Vries, gitaar en zang

Esther Groenenberg, toetsen en zang

Chantal de Haan, basgitaar en zang

Arlette Swartjes, zang

Geraldine Swartjes, zang

Anna Hoekstra, drum en zang

 

 

DORSET

Dorset Borne

KULTURHUS

bottom of page